La Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà treballa intensament aquests dies en els preparatius de la XXVI Marxa del Garraf que se celebrarà el proper 11 de novembre

El dia 24 de setembre s’obrirà el període d’inscripcions, les quals estan limitades a 1.500 persones, amb la següent distribució: 900 a la Garraf 48 i 600 a la Garraf 21. La Marxa del Garraf és una prova oberta a qualsevol persona respectuosa amb la natura, i que pretén donar a conèixer els paratges més emblemàtics del Massís del Garraf.

Amb un total de 48 quilòmetres i sortida a les 6 del matí de la plaça de Jaume Balmes, la caminada passa per cinc municipis (3 del Baix Llobregat): Gavà, Castelldefels, Sitges, Olivella i Begues, i presenta un desnivell acumulat de 3490 metres, assolint la cota més elevada a Campgràs i a la Serra de la Guàrdia, i la més baixa a Garraf, a nivell de mar.

La prova de 21 quilòmetres sortirà a les 8 del matí també de la plaça de Jaume Balmes i presenta un desnivell acumulat de 1612 metres.

La Marxa del Garraf, que va néixer al 1994, s’inclou dins de la Copa Catalana de Caminades de Resistència i compta, també amb un recorregut de senders menor de 21 quilòmetres adreçat als participants que s’inicien, amb un desnivell acumulat de 1700 metres i que sortirà a les 8 del matí, també de la plaça de Jaume Balmes.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here