AGT arrenca temporada al Prat amb la seva ruta més potent amb el Pota Blava com a protagonista. De l’11 d’octubre a l’1 de novembre la ruta gastronòmica de referència al Baix Llobregat, que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat!

El rei del corral no pot aguantar més! Vol tornar a ser el protagonista gastronòmic de la tardor i el QuintoTapa serà la seva entrada per la porta gran. El Pota Blava es tornarà a posar rumbero de l’11 d’octubre a l’1 de novembre, amb una nova edició del QuintoTapa. Aquesta au recorrerà tots els bars i restaurants del Prat en forma de tapa, i també estarà present a L’Hospitalet, Gavà i Sant Boi, amb la participació de restaurants que treballen el Pota Blava a fons.

Novament, es vol donar protagonisme a un producte de primera que tenim a casa nostra, amb uns restauradors rere fogons amb un producte de primera que aixecarà la libido a més d’un, després de vendre més de 72.000 tapes a la ruta Pota Blava 2017.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here