La Mostra de Cinema de la Mediterrània i del Llevant arriba a la seva dotzena edició i per primera vegada comptarà amb un Jurat Jove que donarà el premi a la millor pel·lícula de la programació.

El CineBaix de Sant Feliu de Llobregat dóna veu a la gent jove a l’esdeveniment més important de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat. El Jurat Jove estarà format per joves d’entre 16 i 25 anys i decidirà quina és la millor pel·lícula de la secció principal de la Mostra. Caldrà que vegin totes les pel·lícules que hi participen i iniciar un debat entre tots els membres del jurat per escollir quina és la pel·lícula guanyadora.

Entre el 8 i el 18 de novembre els joves amants del cinema que hagin estat escollits hauran de fer el visionat de les pel·lícules i la guanyadora haurà de ser escollida per consens entre les tres o cinc persones que formin el jurat, i no per votació. El jurat podrà veure les pel·lícules de manera gratuïta i rebrà un diploma per haver-hi participat.

La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat pretén, a través del cinema, donar a conèixer cultures, maneres de pensar, conflictes territorials i històries d’esperança. Durant l’any, tenen lloc tres cicles temàtics, però el principal és la Mostra de Cinema de la Mediterrània i de Llevant de la qual el Jurat Jove hi participarà per primera vegada.

Amb aquesta iniciativa es pretén promoure el cinema entre la gent jove i facilitar a les persones interessades en el cinema entrar-hi d’una manera activa.

Vols participar-hi?

Envia un correu a premsa@cinebaix.cat indicant “Candidatura Jurat Jove” amb les dades següents:

  • Nom i cognom del participant
  • Data de naixement
  • Text de màxim 15 línies explicant per què voleu formar part del jurat jove

La data límit és dilluns 18 d’octubre!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here