El Finestrelles Shopping Centre d’Esplugues de Llobregat ha aplaçat la seva obertura al proper dimecres 28 de novembre a causa de les males condicions meteorològiques de les últimes setmanes. Les pluges i el fort vent han provocat un retràs de les obres de construcció del centre comercial.

El Finestrelles Shopping Centre ja compta amb un 95% d’ocupació comercial a un mes de la seva obertura. Està previst que l’oferta comercial i d’oci estigui repartida en 110 locals en tres plantes que ocuparan una superfície de 39.250 metres quadrats. Els acords estant tancats ja amb les principals marques de roba, un hipermercat i un gimnàs, a més, d’una amplia oferta de restauració de 2.200 metres.

Es el primer centre comercial que ha gestionat la Inmobiliaria belga Equilis, que ha invertit 120 milions d’euros en la construcció i que ha suposat una creació de 1.000 llocs de treball, directes i indirectes. Un cop s’hagi inaugurat, l’oferta s’ampliarà a 1.500.  El Finestrelles Shopping Centre pretén tenir una afluència de vuit milions de persones durant el primer any. Està situat a una de les principals entrades de Barcelona i amb una demanda potencial que supera els 2.5 milions de persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here