Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Viladecans la trobada de la majoria de colles de la Federació de Colles Geganteres de la comarca, que se celebra cada any a un municipi baixllobregatí diferent

Malgrat el mal temps, a la trobada hi han participat les colles geganteres de Castelldefels, Cervelló, Collbató, Corbera, Cornellà, Esplugues, Gavà, A.C.R Capgrossos La Florida (L’Hospitalet), Olesa de Montserrat, Pallejà, La Palma, El Prat, APA Mare de Déu del Carme (El Prat), A.G. Delta del Prat, la agrupació A.C. Aigüestoses (Sant Andreu de la Barca), la de Sant Boi, Casablanca (Sant Boi), la Agrupació Cultural Folclórica Sant Feliu y les de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, anfitriona de la trobada.

A causa de la pluja, els actes es van haver de traslladar al Cúbic de Viladecans. Es van iniciar dissabte per la tarda amb el ‘Ball del Baix’ i el canvi de Pubilla, en el que la colla de Castelldefels, anfitriona de la trobada 2017; va fer coronar com a pubilla del Baix Llobregat, a la Paquita, la geganta de Viladecans.

La jornada d’avui s’ha iniciat amb la plantada de tots els gegants de la comarca i un cercavila pel centre de Viladecans, i ha acabat amb el ball final de 13 parelles de gegants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here