El Banc d’Aliments necessita encara 17.500 voluntaris més per a la desena edició de la campanya del Gran Recapte de recollida d’aliments bàsics que se celebrarà el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre a Catalunya

Segons ha informat en un comunicat el Banc d’Aliments, a l’actualitat ja s’han registrat 10.000 persones com a voluntàries o coordinadores, però es necessita arribar a 27.000 persones per atendre els 2.500 punts establerts en diferents supermercats i mercats de tot el territori català, entre ells a Gavà, com ja s’ha fet en anys anteriors.

Per registrar-se en l’edició d’aquest any, que té com a lema “Ajudar és un instint natural”, cal completar un formulari a la pàgina www.granrecapte.com.

El major nombre de voluntaris registrats fins avui es concentra a Barcelona, amb 6.000 persones, 3.097 a Girona, 860 a Lleida i 605 a Tarragona, els quatre punts del territori català des d’on es coordina la recollida.

En la passada edició del Gran Recapte es van recollir un total de 4.656 tones d’aliments en més de 2.500 punts de Catalunya i es va comptar amb l’ajuda de 30.000 voluntaris i donants.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here