Els municipis de Begues, Castellbisbal, Cornellà, Esplugues, Molins, Sant Climent, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just, entre altres municipis d’arreu de Catalunya, acullen entre el 16 i el 29 de novembre els VOC.

El VOC, impulsat per Òmnium Cultural és un festival que exhibeix arreu del territori el talent audiovisual dels Països Catalans amb la intenció de difondre’l i estimular-lo. A la Mostra s’hi exhibiran els 4 documentals i els 5 curtmetratges finalistes d’entre el centenar d’obres audiovisuals presentades. El passi inaugural serà el proper 16 de novembre a les 20h a l’Auditori de La Pedrera de Barcelona.

Les peces seleccionades i que per tant, s’exhibiran pels 34 municipis de Catalunya han estat les següents: en la categoria de documental; Una historia normal, d’Ernest J.Sorrentino; BiDes, de Berta Cotrina; Comerç 08003, de Josep Maria Domènech i Esculpint en la memòria de Rubén Seca. En la categoria curtmetratge han estat; A mitges, de Dani Seguí, Les bones nenesde Clara Roquet, Cunetasde Pau Teixidor, l’escarabat al final del carrer de Joan Vives i D’hom de Javier Blanco i Francesc Colomina.

Els membres del jurat son personalitats de recorregut en el sector audiovisual i cultural català; Carol Lopez, Judit Collell, Alba Cros, Marc Recha i Belén López. Les obres guanyadores es donaran a conèixer el dia 30 de novembre a InGràcia Barcelona.

Font: Òmnium Cultural.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here