Demà dijous 22 de novembre, el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca acull la conferència final GrennPlay que té com a objectiu promoure els valors i el joc net entre els nens i les nenes.

La conferència, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, tindrà lloc a les 18h i comptarà amb la presència de representants d’institucions de europees (Finlàndia, Itàlia, Portugal i França), autoritats comarcals i locals, organitzacions i associacions esportives, i experts de diferents països amb l’objectiu d’intercanviar coneixements, experiències i bones pràctiques sobre el joc net en l’esport.

EDUCAR EN VALORS A TRAVÉS DE L’ESPORT

Sant Andreu de la Barca ha estat la primera ciutat del Baix Llobregat en obtenir el títol de “Ciutat Juga Verd Play” que atorga el Consell Esportiu del Baix Llobregat i que reconeix el treball desenvolupat pel consistori en la promoció del joc net, el respecte i la companyonia entre els i les participants dels jocs escolars que la comarca organitza.

Es pretén amb aquesta iniciativa que el resultat final d’una competició no es decideixi únicament pels punts aconseguits sinó que també es puntuï l’actitud, el civisme i la companyonia de l’esportista o l’equip. Enguany, 442 equips del Baix Llobregat que participen als Jocs Escolars han pres part en aquesta iniciativa.

Educar en valors a través de l’esport vol dir que tots els agents que participen en el joc han d’estar-hi implicats de manera efectiva, des dels familiars dels nens i nenes fins als tècnics i dinamitzadors del joc. Una de les coses que promou es un sistema de 10 punts que s’integren al marcador a partir dels valors que han de respectar-se durant el partit. Aquest sistema, ja s’utilitza en totes les competicions comarcals escolars que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat.

Font: Aj.St Andreu de la Barca 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here