El Correfoc avança aquest dissabte la celebració de la Festa Major d’Hivern de Castelldefels

0
El Mamut de Sant Vicenç dels Horts s’unirà al Gar-i-Got de Castelldefels en una activitat a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular i diverses colles convidades

El tradicional Correfoc avança aquest dissabte, 1 de desembre (19h), els actes de celebració de la Festa Major d’Hivern, que tindrà lloc del 5 al 9 de desembre acompanyada de la fira medieval Castrum Fidelis.

La jornada començarà cap a les 19 hores amb una Tabalada a càrrec del grup de Tabalers de l’Agrupació de Cultura Popular, que realitzaran el següent recorregut:

  • Sortida del c/ Bisbe Urquinaona, davant de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, c/ Albert Einstein, c/ Major, c/ Arcadi Balaguer, pl. Església, c/ Onze de Setembre, pl. de la Caputxeta, c/ Pompeu Fabra, av. Santa Maria i pl. Església.

Al mateix temps, a les 19.15 hores, es produirà la plantada de bèsties a l’Edifici de la República. A les 20 hores començarà el Correfoc, organitzat per l’Ajuntament i l’Agrupació de Cultura Popular amb la participació dels Diables (adults i infantils) de Castelldefels, el drac Gar-i-Got i la percussió dels Tabalers de Castelldefels. L’activitat comptarà com a bèstia convidada al Mamut de Sant Vicenç dels Horts, a més de la participació també dels diables de Les Roquetes del Garraf (Sant Pere de Ribes) i els grups infantils els Diablets de Cubelles, el Grup del Correfoc del Follet i la Fantasma de Sant Feliu de Codines i els Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts.

El recorregut del Correfoc serà el següent:

  • Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Bisbe Urquinaona, av. Primer de Maig i arribada a la plaça de l’Església.

Talls al trànsit

S’efectuaran talls de circulació entre les 19.30 i les 23 hores, aproximadament, en el carrers afectats pel recorregut del Correfoc: plaça Església, Arcadi Balaguer. Dr. Ferran, Llibertat, Plaça Espanya; Pompeu Fabra, Dr. Barraquer, Bisbe Urquinaona i Primer de Maig.
+ INFO:Programa complet de la Festa Major d’Hivern – Castrum Fidelis 2018

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here