La cantant de Sant Climent de Llobregat no ha parat d’aconseguir èxits des del moment en el que va sortir de l’acadèmia d’Operación Triunfo. La segona classificada de l’edició passada ha publicat recentment el seu primer treball amb el nom de “Tráiler” i ja és Disc d’Or i número 1 en Cançons, Álbums i Streaming Àlbums.

El disc, que compta amb un total de 6 cançons de gèners musicals molt variats, i tant en anglès com en castellà, va convertir-se en el moment del seu llançament, fa poques setmanes, en la segona millor estrena d’un EP/àlbum de la història d’Spotify amb més de dos milions d’escoltes. La única que l’ha superada, és Rosalía, la cantant de Sant Esteve Sesrovires, amb el seu àlbum “El mal querer”. A més, la cançó “Vas a quedarte”, la més romàntica i tranquil·la del disc d’Aitana, va convertir-se en el millor debut històric d’Spotify.En moltes de les altres cançons també està apunt d’aconseguir el disc de platí i es consagra com a gran triomfadora de l’edició passada del programa.

L’artista, que ara es troba a Buenos Aires presentant el seu nou treball, ha traspassat la frontera musical, i s’ha convertit en la imatge de conegudes marques de roba i ha tret una colònia que porta el seu nom. La baixllobregatina, fa uns mesos també va publicar un llibre “La tinta de mis ojos”, amb textos i dibuixos fets per ella mateixa on reflexiona sobre els canvis que ha viscut durant aquest darrer any.

L’èxit i la fama l’han duta també a haver d’escoltar diferents crítiques entorn al seu llibre i a la varietat musical que es troba en el disc, que molts han considerat de caràcter plenament comercial. Aitana, però, sempre ha reivindicat que és una artista en formació i que està explorant per buscar realment quin és el seu espai en el món de la música.

Té previst publicar l’any vinent un altre disc, amb sis cançons més, i que completarà al primer. Respecte a una possible gira, no n’ha donat encara masses detalls, però ha expressat que té ganes de pujar als escenaris. El dia 28 de desembre, serà al Palau Sant Jordi juntament amb tots els seus companys i companyes de l’edició fent el darrer concert de la gira d’OT 2017.

Aitana ha estat al centre dels focus també per la seva relació amb el seu company del programa, el cantant Cepeda. Aitana, que ja no està amb Cepeda, sempre ha reivindicat el seu dret a la privacitat i ha intentat que es parlés de la seva carrera musical i no obsessivament de la seva vida personal, com feien la majoria de mitjans del cor.

Així doncs, la cantant de de Sant Climent de Llobregat de només 18 anys s’ha consagrat com una de les artistes amb més projecció, nacional i internacional, del moment i se li augura un futur ple d’èxits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here