Està fet amb restes de poda de les muntanyes de Sant Boi i s’il·lumina amb llum solar

El pessebre de la plaça de l’Ajuntament té enguany companyia. L’Ajuntament hi ha col·locat un gran arbre de 4,5 metres d’alçada que està fet amb restes de poda de la muntanya de Sant Ramon i que s’il·luminarà amb llum solar. Un arbre de Nadal digne d’una ciutat sostenible com Sant Boi.

L’Ajuntament i el Voluntariat Ambiental de Sant Boi s’han encarregat de la col·locació de l’arbre, que se sosté amb la mateixa estructura metàl·lica emprada a la Carpa Fresca de la Fira de la Puríssima.

L’arbre està fet íntegrament de restes orgàniques procedents de la zona forestal del municipi. Per tant, per posar-lo a la plaça de l’Ajuntament no ha calgut talar cap exemplar. A més, les sis espècies vegetals emprades (llestiscle, aladern, pi blanc, garrofer, bruc i arboç) són autòctones del nostre territori.

A la part de dalt de l’arbre s’ha posat una caixa niu per a ocells, i al sostre de la caixa, unes petites plaques solars que serviran per fer funcionar els llums de l’arbre amb l’energia solar generada.

Font: Ajuntament de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here