Sota el lema “Un Nadal d’il·lusions”, el Prat es prepara per viure la màgia de les festes durant les properes dues setmanes amb una oferta d’activitats infantils i familiars que combinen la tradició nadalenca amb la cultura i el joc.

Com cada any, se celebra el Pratijoc , un gran esdeveniment de lleure infantil de la ciutat durant les festes, on és previst que hi participin prop de 3.500 nens i nenes de 3 a 11 anys. En aquest espai els infants podran realitzar activitats, jocs i tallers amb el món juràssic com a eix conductor. El Pratijoc estarà situat a l’Escola del parc al Fono d’en Peixo, del 27 al 29 de desembre, i el 3 de gener al matí.

Per als adolescents i joves entre 12 i 30 anys, la Zona Jove d’Hivern, ofereix activitats esportives, culturals i lúdiques en diferents equipaments de la ciutat del 27 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener.

També se celebra, com cada any, la tradicional Cavalcada de Reis. Abans, els infants del municipi podran ajudar a preparar les carrosses al “Garatge Reial” al CEM Fondo d’en Peixo. A més, també es pot visitar el pessebre a la Plaça de la Vila durant totes les festes que enguany està inspirat en el Port de Barcelona a principis del segle XVIII.

Font: AJ.Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here