L’Ajuntament de Molins de Rei ha senyalitzat durant aquest desembre divuit nous punts d’interès turístic, històric i cultural. Aquests nous punts se sumen als 19 que van senyalitzar-se l’any 2016.

 Alguns dels nous espais senyalitzats son el poblat ibèric del Pla de les Bruixes, el Castell Ciuró, l’ermita de Sant Bartomeu de la Quadra o el carrer Carril. Tots ells estan senyalitzats amb una placa descriptiva a la façana amb l’objectiu d’aportar dades per posar en valor elements territorials que tenen un atractiu turístic pel seu valor històric o cultural.

El projecte va iniciar-se a través d’un estudi elaborat per l’Ajuntament i que la regidoria de Turisme va analitzar amb el convenciment de que podien incentivar el turisme local i la conservació i difusió del patrimoni de la vila. El projecte ha rebut la subvenció de la Diputació de Barcelona i va concloure amb la instal·lació de 37 plaques informatives per tot el municipi.

Carme Madorell, regidora de Turisme, ha destacat que “aquest projecte permet adonar-nos del valor real que tenen alguns edificis i espais pels quals hi passem pel davant cada dia sense prestar-los l’atenció que es mereixen”

El projecte s’ha dividit en dues fases; La primera va dur-se a terme l’any 2016 i la segona s’ha dut a terme aquest desembre. Els nous punts que s’han inclòs son: Castell Ciuró, Sant Pere de Romaní, Pla de les Bruixes i poblat Ibèric, Antiga fàbrica Samaranch, Ermita de Sant Bartomeu de la Quadra, Paviment Antic Camí Real, Carrer del Carril 20-22, Can Mateu de la Creu, Pl.Catalunya 2, Xalet Can Fàbrega i el terraplè, C.del Dr.Barraquer, Casa Joaquim Ballvé. Carrer Major, 81, Font de la pujada de l’Església, Pont de Carles III / Carretera Nacional, Casa Magdalena Bonamich, Llar d’avis Dr.Josep Mestre, Ermita de Santa Creu, C. Pintor Carbonell, 5

Font: Aj.Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here