El proper 8 de febrer a les 13.30h al Museu Agbar de les Aigües tindrà lloc l’acte inaugural d’una nova edició del Cornellà Creació Fòrum. Aquesta és la desena edició d’aquesta iniciativa que pretén incitar a la reflexió a partir del debat i del diàleg.

L’acte inaugural acollirà a Rosario Marín, la tresorera dels EEUU sota el mandat de Bush, i la primera dona estatunidenca en ocupar el carrer. A més, va ser alcaldessa i regidora de la ciutat de Hutington Park compaginant-ho amb la seva feina per l’AT&T com a gerent de Relacions Públiques per al mercat hispà en la Regió Sud de Califòrnia. Actualment, està centrada en la seva faceta com a escriptora i conferenciant, i va escriure “Una líder entre dos mundos” on narra la seva experiència en l’àmbit públic i privat, i sobretot de la seva experiència amb el seu fill en Síndrome de Down.

La conferència que inaugurarà el Cornellà Creació Fòrum parlarà de com els desafiaments poden convertir-se en oportunitats.

DESENA EDICIÓ DEL CCF

L’acte central de l’edició d’enguany se celebrarà l’11 d’abril amb un sopar commemoratiu i amb la participació de diferents conferenciants que han participat al fòrum. A continuació, el 20 de setembre participarà al fòrum la conferenciant Therese Jamaa, General Manager GSMA, Mobile World Capital; el 18 d’octubre el fòrum acollirà a  Javier Goyeneche, president i fundador d’Ecoalf, primera marca de moda espanyola reconeguda pel seu compromís sostenible; el 15 de novembre realitzarà la conferència Isaac Hernández, Country maneger de Google Cloud per Espanya i Portugal; i tancarà el cicle el president d’honor del diari El País, Juan Luís Cebrián, el 13 de desembre.

Font: cornellacreacio.cat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here