L’Astralpool CN Sabadell va guanyar per 11-9 al CN Sant Andreu en la final de la 23a Copa de la Reina Premaat, celebrada al Complex Municipal de Piscines entre el 8 al 10 de febrer, dins del programa d’activitats commemoratives del 50è aniversari del CN Sant Feliu, que durarà tot l’any.

L’equip vallesà va aconseguir el seu onzè títol de les últimes 12 edicions, i el 15è de la seva història. El seu rival a la final, el Sant Andreu, va superar al Sant Feliu per 7-17 en els quarts de final.

Felicitacions i reconeixements

El president del CN Sant Feliu, Jorge del Ojo, ha expressat: “Estem molt contents amb l’organització”, i ha afegit: “Equips participants, mitjans de comunicació, RFEN, FCN, àrbitres… tot han estat felicitacions i reconeixements pel treball que s’ha fet”. Del Ojo ha destacat especialment la feina del voluntariat i l’Ajuntament: “Sense els voluntaris evidentment una organització d’aquestes característiques no seria viable. També l’ajuda de l’Ajuntament, si no s’involucra tampoc hauria estat possible.”

El president del CN Sant Feliu també ha remarcat les polseres solidàries destinades a la fundació de nens amb càncer de l’Hospital de Sant Joan de Déu i el Sopar de gala a la Fundació Xamfrà Sant Miquel: “La preparació dels plats, l’atenció… 75 persones vam disfrutar del menú i de l’amabilitat amb la què ens van atendre”, apuntava Jorge del Ojo.

Una gran festa

Tal com va explicar el dia del sorteig l’entrenador del CN Sant Feliu, Manolo Suárez, la Copa de la Reina ha estat una festa: va haver animació externa al club, amb dues furgonetes de foodtrucks, música, la cantant Monina Soumare… i a dins d’El Complex: videowall, castellers, batucades…

Els partits van ser potenciats amb una pantalla en directe, un reforç que la Lliga no té, ha explicat el president del CNSF. “Sortien totes les jugadores de cada equip, l’entrenador marcant el temps morts, presentació de cada jugadora, i cada vegada que marcava un gol, la jugadora feia un gest a la pantalla”.

“La ciutat de Sant Feliu s’ha bolcat en aquesta organització”

Les entitats santfeliuenques, també ha explicat Del Ojo, van ser molt presents a la Copa de la Reina: les noies dels Castellers de Sant Feliu van participar fent torres a l’entorn de la piscina, Els Diables Rojos van actuar al voltant de la piscina quan els equips escalfaven, i tots els polítics van assistir al primer partit del Sant Feliu, relata el president. A la final, per part de l’Ajuntament, van assistir la regidora d’Esports, Lourdes Borrell, i la primera tinenta d’alcalde, Lidia Muñoz

És la tercera vegada que el Club Natació Sant Feliu organitza la Copa de la Reina. La primera va ser a la piscina antiga, l’any 2002, i l’anterior, el 2013, ja en El Complex.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here