Aquest passat diumenge, de les 11 a les 23h del matí va celebrar-se la jornada de portes obertes a la zona de la Variant de Vallirana de l’N- 340 en la que va assistir-hi la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.

La Delegació va informar en un comunicat que Cunillera va expressar el seu ferm compromís per a que les obres de la Variant acabin pròximament i això permeti “posar fi a l’impacte que genera el pas de 19.000 vehicles al dia de mitjana per l’interior de la localitat”.

Al la jornada, a part de nombrosos veïns i veïnes, també va acudir-hi l’alcaldessa del municipi, Eva Martínez. Cunillera  va explicar que la nova Variant, d’uns 2.4 quilòmetres de longitud, oferirà un traçat alternatiu més ràpid i còmode per al trànsit de llarg i mig recorregut, que actualment es veu obligat a circular per una travessia on existeix limitació de velocitat als 50 quilòmetres ja que passa pel mig del municipi, i per tant hi ha nombroses interseccions i passos de vianants, i suposa un entorpiment també per als habitants de Vallirana.

El nou tram inclou un túnel compost de dos tubs, un per cada sentit de la circulació de 1370 metres de longitud cadascun, situats tots dos en una zona residencial del municipi i la inversió prevista en aquestes obres ha ascendit a 167 milions d’euros.

En la jornada de portes obertes del passat diumenge es van poder observar l’estat actual de les obres i els processos de construcció, els exteriors dels túnels, l’edifici de control d’aquests i els diferents accessos.

Font: Europapress. Imatge: Vallirana.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here