Del 7 de març al 14 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 35 restaurants de 18 ciutats del Baix Llobregat, Vallès Occidental i Barcelonès

• Marc Ribas i Artur Martínez, padrins del 10è aniversari

• Amb el Març Gastronòmic, es dóna el tret de sortida a les Festes de la Carxofa Prat, que s’allargaran fins a principis de maig. Amb aquestes festes, El Prat vol compartir la seva oferta agrícola i gastronòmica de proximitat, especialment amb la Carxofa Prat

Arriben les X Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat amb més vitalitat que mai. L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l´Ajuntament del Prat tornen a organitzar l’activitat, que arriba a la seva 10a edició i permet degustar menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari. En aquesta edició s’espera superar l’èxit de l’edició passada: més de 5500 menús servits als restaurants participants, consolidant l’activitat com una referència a la província de Barcelona.

Les Jornades Gastronòmiques, que tindran lloc del 7 de març al 14 d’abril, han assolit un nou rècord de ciutats participants. El Prat serà la capital de l’activitat amb 12 participants, que s’estendrà cap a 15 ciutats del Baix Llobregat: Abrera, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, La Palma de Cervelló, Martorell, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. El Març Gastronòmic també se celebra a Castellbisbal (Vallès Occidental), L’Hospitalet i Barcelona, amb alguns restaurants vinculats al moviment Slow Food.

MARC RIBAS I ARTUR MARTÍNEZ, PADRINS DEL MARÇ 2019

El desè aniversari del Març Gastronòmic no podria tenir millors padrins. A Marc Ribas tots el coneixem d’ençà que l’any 2016 la seva carrera com a cuiner va fer un gir, va començar a ser el cuiner del programa Cuines i l’any 2017 va estrenar Joc de Cartes.

L’Artur Martínez, és el seu company de viatge gastronòmic: amb el restaurant Capritx (Terrassa), van aconseguir una estrella Michelin i el distintiu Slow Food, i continuen caminant junts amb La Taverna del Ciri. Tots dos són xefs bolcats amb la identitat gastronòmica del seu territori que traslladen amb tocs d’autor a la seva cuina. La passió pel producte de proximitat i la filosofia Slow Food que l’AGT defensa des del seu inici ha estat el màxim valor per formar part del 10è aniversari de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat.

D.O. PENEDÈS I SAN MIGUEL ECO APOSTEN PEL PRODUCTE LOCAL

D.O. Penedès continua donant suport a les activitats que desenvolupa l’AGT. Tots els menús aniran maridats amb vins D.O. Penedès. En aquesta acció, s’incorpora com a col·laborador Mahou San Miguel, promocionant la gastronomia de qualitat a través del consum de producte local, i ho fa amb la San Miguel Eco, l’única cervesa ecològica no artesanal del mercat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here