El grup Agroalimen ha confirmat la seva voluntat de traslladar la seva seu central als terrenys que l’empresa té a Sant Joan Despí, un cop tancat l’acord amb els treballadors i treballadores de la fàbrica de Gallina Blanca.

Els propers anys, la seu central d’Agroalimen, d’Affinity i de The GBF (grup multinacional d’empreses del sector de l’alimentació humana i animal, l’origen del qual és Gallina Blanca) tornaria a l’espai on el grup va instal·lar-se originàriament a mitjans del segle pasaat.

Agrroalimen ha comunicat la seva intenció als seus treballadors i treballadores un cop s’ha assolit l’acord amb els 35 empleats i empleades que encara treballen a les instal·lacions fabrils de Gallina Blanca de Sant Joan Despí, al polígon industrial de Fontsanta. Aquest canvi suposaria el trasllat dels serveis centrals de la capçalera del grup i de les seves divisions (que inclouen, entre d’altres, les àrees de recursos humans, finances, estratègia, legal, IT, administració, operacions, màrqueting i costumer service, innovació, comunicació corporativa etc.) i de la direcció de la capçalera de les unitats a més de les unitats de negoci de The GB Foods i d’Affinity sumant un total de 600 empleats i empleades.

Els terrenys, son propietat del grup Agroalimen de Sant Joan i ocupen una superfície d’unes 45 hectàrees, ubicades en una privilegiada situació. L’alcalde, Antoni Poveda, ha expressat que “ després de l’arribada a la ciutat d’empreses com Bayer o Indra, aquesta transformació del sector de la fàbrica Gallina Blanca és una nova mostra de la transformació del nostre polígon empresarial, que aposta clarament per l’economia del coneixement, a l’estil del 22@” ha afegit que “aquests tipus d’activitats genera noves i importants oportunitats professionals per als i les joves de desenvolupar-se a la nostra ciutat”

Font: Aj.Sant Joan Despí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here