El passat divendres 12 d’abril van celebrar-se els Premis Ciutat del Prat que reconeixen la trajectòria i les aportacions de persones i organitzacions vinculades al municipi en diferents àmbits.

El Cèntric Espai Cultural va ser el lloc escollit per a l’acte de lliurament dels Premis Ciutat del Prat en la seva onzena edició. Son premis que pretenen reconèixer la trajectòria i les aportacions de persones i organitzacions vinculades al municipi que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat, la igualtat i el progrés de la societat en qualsevol disciplina cultural o esportiva mitjançant una activitat per projectar i donar prestigi al Prat.

Lluís Tejedor, alcalde del municipi va ser l’encarregat d’entregar els guardons als premiats: el metge Vicenç Aragó, la formadora i experta en tècniques de brodat i costura Victòria Ortiz, l’actor Lolo Herrero i la Unió Excursionista de Catalunya El Prat de Llobregat.

L’acte també va comptar amb l’actuació musical de la Big Band de l’Escola Municipal d’Arts en Viu del Prat en un auditori ple amb 300 persones. Van assistir-hi també regidors i regidores dels diferents grups municipals del Prat.
  
Vicenç Aragó Meizoso ha estat guardonat per la seva contribució a la salut i el benestar de molts pratencs i pratenques. Victòria Ortiz Pastor ha dedicat la seva vida a formar dones del Prat en les tècniques del brodat i la costura, tant des de la vessant professional com voluntària. Lolo Herrero Delgado ha estat guardonat en reconeixement a la seva trajectòria com a actor de cinema i teatre i la seva dedicació a la formació, la promoció i la difusió del teatre i l’audiovisual a la ciutat. I la Unió Excursionista de Catalunya El Prat de Llobregat destaca per la seva dilatada trajectòria en la promoció de l’excursionisme i la seva contribució a la pràctica esportiva a la ciutat.

Font: Aj.Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here