Del 30 d’abril al 10 de maig, la gent gran de Sant Joan Despí seran els protagonistes, en una setmana plena d’activitats de tot tipus.

El tret de sortida serà una caminada de llarg recorregut des del peu de la muntanya de Sant Ramon, a Sant Boi, fins al cim, el dia 30 d’abril. El 2 de maig està prevista una sortida al Camp de Tarragona per conèixer l’obra arquitectònica de Josep Maria Jujol, arquitecte de la ciutat del que se’n celebra el 140 aniversari del naixement.

Tindrà lloc també una jornada amb el nom “Esport i qualitat de vida” amb un conjunt d’activitats físiques, jocs i coreografies el dia 7 de maig. Per participar-hi cal apuntar-s’hi abans del 3 de maig a l’Àrea de Serveis a la Persona. Per als que els hi agradi moure l’esquelet, hi haurà dues tardes de ball amb música en directe al Centre Cívic Les Planes els dia 2 de maig i al Foment Cultural i Artístic el 3 de maig.

Per altra banda, també estan programades un conjunt d’activitats culturals, com una tarda d’Havaneres amb rom cremat i el grup Son de l’Havana el dia 4 de maig. També es durà a terme una conferencia; “L’època daurada del col·leccionisme a Catalunya”, centrada en la col·lecció d’escultura de Narcís Ricart a càrrec de la historiadora de l’art Mercè Obón. La conferència tindrà lloc a l’Àrea de Serveis a la Persona el dia 8 de maig.

Finalment també es farà un homenatge a les parelles que celebren les noces d’or aquest 2019 i un concurs d’Instagram on la gent que comparteixi les seves fotos podrà optar a guanyar una càmera de fotos. Les fotografies s’hauran de pujar amb el hashtag #setmanagentgransjd19

El darrer acte tindrà lloc el 10 de maig i serà un berenar i un ball amb música en directe amb el grup Chacumbels al poliesportiu del Mig a partir de les 16.30h. Les entrades poden adquirir-se als centre cívics, l’Àrea de Serveis a la Persona i l’Ajuntament.

 

Font: Aj.sjd

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here