63.000 persones van omplir ahir el concert històric de la cantant de Sant Esteve Sesrovires

El concert que més persones ha acollit mai de la història del Festival ha estat el de Rosalía presentant el seu disc “El mal querer” que la corona com la primera cap de cartell catalana del festival i solidifica el seu èxit mundial.

Després d’un any sencer acompanyada de hits musicals coneguts arreu del món, i després de dos Grammys llatins per “Malamente” va arribar al Primavera Sound amb un concert que anava molt més enllà de la música. Ball, imatge i llum per acompanyar les cançons del seu darrer treball que parla dels diferents estats d’una relació amorosa tòxica.

L’èxit a casa encara no l’havia viscut, ja que no tocava a Barcelona des del Sónar de l’any 2018, quan encara no havia assolit l’èxit que té actualment. La baixllobregatina va estar acompanyada de James Blake, que ja admirava quan era alumna de l’ESMUC, i amb el que van cantar el seu tema “Barefoot in the Park”.

El cantant J.Balvin, que col·labora amb ella als temes “Brillo” i “Con Altura”, també va compartir amb la sesrovirenca la capçalera del cartell del Primavera Sound i l’èxit rotund del festival. Rosalia acaba de presentar el seu últim single, “Aute Cuture”, un nou viatge estilístic, que aquesta vegada s’apropa una mica més al pop.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here