A un quart de dues del migdia s’ha desactivat l’alerta quan els bombers han neutralitzat els bidons amb pastilles de clor afectats pel foc.

Protecció Civil ha activat preventivament durant tres hores l’alerta del pla d’emergències químiques (Plaseqcat) a causa d’un incendi en una potabilitzadora del polígon industrial a Molins de Rei. El foc ha estat apagat i no hi ha hagut ferits.

L’incendi ha succeït en una nau del carrer Francesc Layret on hi havia bidons emmagatzemats amb pastilles de clor i n’ha cremat uns quants. Protecció Civil ha allunyat a totes les persones de la zona per evitar riscos i es desconeixen les causes que han provocat el foc.

Els bombers han retirat els bidons i el material cremat per a poder-lo neutralitzar amb escuma.

Un vianant ha vist el fum negre sortint de la nau i ha avisat al 112 pocs minuts després de les 10 del matí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here