Del 20 al 24 de juny arriba la Festa Major 2019 de Sant Joan Despí amb un programa carregat d’activitats.

Hi haurà més de 80 propostes lúdiques, culturals, esportives, solidàries i gastronòmiques organitzades per l’Ajuntament i per les entitats de la ciutat.

El dijous 20 de juny comença la Festa Major amb la lectura del pregó a la plaça del Mercat per part del Mag Lari. A la nit el grup Hijos del Agobio farà el seu particular homenatge al rock andalús de Triana. A la plaça a de l’Ermita actuarà Please, un tribut a U2.

Divendre 21 de juny els més petits podran jugar a “El Poblat de Cabanes” i gaudir de l’espectacleGlups. A la plaça de l’Ermita hi haurà una mostra de danses amb Dansadespí, Freedom Dance i l’Esbart Dansaire i a la plaça del Mercat actuarà l’Escuela de Danza Loly Peláez.

A la nit arriba el concert amb el grup Dancing Queen que fan un tribut a ABBA, i David Amor farà el seu divertit monòleg a la plaça del Mercat.

Dissabte 22 de juny la festa arrencarà ben d’hora amb la Diada de Festa Major al carrer del Torrent den Negre. Els infants podran participar a la Festa d’Aigües a la plaça de l’Ermita i el taller d’Slime a la plaça Antonio Machado. Al parc Mil·lenari hi haurà l’Apicirc, i al carrer Jhon F.Kennedy hi haurà el Happy Market i un taller de bombolles. També podran participar al joc de pistes que hi haurà per tota la ciutat.

L’acte central de la Festa Major al Parc de la Fontsanta serà el concert del grup La Pegatina que farà moure l’esquelet a tothom.

El diumenge 23 de juny hi haurà la trobada d’intercanvi de plaques de cava i de taps de corona de cerves, el Concurs i Exposició de Pintura Benito Magallón i més activitats infantils com l’Aquafesta, l’espectacle d’animació Festa, quina festa! i l’espectacle de màgia i humor Mr. Arlet.

La nit de Sant Joan estarà plena de revetlles a diferents espais de la ciutat, i la Festa Lúppiter al parc jove de la Fontsanta i la Nit del Ros al parc del Mil·lenari.

Dilluns 24 de juny un tobogan infinit amb més de 102 metres refrescarà a tothom. Al vespre, hi haurà un espectacle de colors Holi Festival al parc de la Fontsanta i el tradicional concert de sarsuela de la Societat Coral Cor de Flora. També hi haurà havaneres amb la companyia Port-Bo i l’espectacle d’humor Antipasti.

La cloenda de la Festa Major es farà al parc de la Fontsanta amb el Piromusical-Castell de Focs.

 

Font: Aj. Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here