Ja està tot enllestit per a la  Festa Major dels propers dies 25, 26, 17 i 28 de juliol a Sant Esteve Sesrovires.

Entitats, Ajuntament i veïns i veïnes col·laboren activament per a que tothom se senti partícip dels actes de Festa Major. Una Festa que engloba música, cultura, esport i gastronomia.

Durant tota la setmana hi haurà actes previs al començament de la Festa que està previst pel dijous 25 de juliol amb un sopar de germanor i un bany nocturn, a més del concert Alricokoco i dj Pablo a la Plaça Dr.Tarrés.

Divendres 26 s’iniciarà amb la Festa Aquàtica a les 11.00h i continuarà amb el 24è Concurs de Puzzles a les 18.00h. A les 18.45h es farà el repic de campanes de Festa Major que anunciaran l’inici oficial de les festes. El pregó serà a les 21.30h a càrrec de Jana Fernández, sesrovirenca de l’any 2018 a la persona, campiona del món de Sub-17 futbol i jugadora del Futbol Club Barcelona. També hi haurà la tradicional traca de Festa Major.

A les 23.00h tornarà la música amb Mind Trick i Dj Pablo a la Pista Francesc Castellet.

Dissabte els actes comencen ben d’hora, a les 10.00h hi haurà la sardinada popular i una campanya de donació de sang. A les 13.00h tindrà lloc el concert vermut. A la tarda arriba la Holi, la festa dels colors, una festa que es basa en un festival tradicional que se celebra a la índia per primavera. Si voleu participar-hi, no oblideu anar vestits de blanc!

A les 19.30h s’iniciarà el cercavila de Festa Major amb els gegants de Sant Esteve i a la nit arribarà el ball de Festa Major amb l’orquestra Costablanca i el Dj Madaleno Delux.

Diumenge el dia començarà amb el campionat de tir, la missa solemne, i l’actuació castellera amb la participació de la colla castellera d’esparreguera. A les 13.00h serà l’hora dels més petits amb el bany d’escuma, i a la tarda la xocolatada i l’espectacle infantil.

A les 20.30h arriba el músiques del món, un espectacle de dansa africana a càrrec del grup sesrovirenc Bokabadats. I a les 22.00h els Mustang ompliran la Pista de Francesc Castellet amb els seus clàssics. La Festa Major acabarà amb la Traca Final de Festa Major.

Per a consultar el programa complet feu clic aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here