Música, actes infantils i cultura tradicional son algunes de les propostes més destacades per a la Festa Major d’Estiu de Sant Vicenç dels Horts que tindrà lloc del 19 al 22 de juliol.

Música, activitats infantils i cultura tradicional son els plats forts de la nova edició de la Festa Major d’Estiu. Les entitats i l’Ajuntament han treballat conjuntament per a oferir un programa divers que englobi tots els gustos i totes les edats.

Divendres 19 començarà la Festa a les 21h amb la lectura del pregó a càrrec d’Imma Prat i Salvans, llicenciada en filologia catalana, tècnica de Comunicació i Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç del 2011 al 2015. A la nit serà l’espai per a la música, a les 22.30h hi haurà el recital de música clàssica amb el pianista Lluís Grané, i una hora més tard tocarà Eivibonny i el grup de versions Wish.

Abans però, la carrossa discoteca del Santvi Sound sortirà del Forn Romà i passarà pels carrers del Riu i de Sant Josep fins al parc de la Foneria.

Dissabte 20 serà el dia per a la cultura tradicional; a les 18h hi haurà gegants, a les 21.30h diables, a les 22h sardanes. I diumenge 21h tindrà lloc la Diada Castellere i el correfoc infantil a les 19.45h.

La missa solemne de Festa Major tindrà lloc dilluns 22h a les 12h i hi participarà l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic. A la mateixa hora hi haurà la festa de l’escuma.

Per a consultar el programa complet feu clic aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here