El futbolista de Martorell Eric Garcia es va proclamar aquest dissabte campió d’Europa amb la selecció espanyola sub19. En la final del campionat disputat a Armènia, Espanya es va imposar a Portugal per 0-2 amb dos gols del jugador del Valencia CF, Ferrán Torres

El jugador martorellenc, en la posició de central, va disputar tots els minuts d’una competició en la que el combinat de Santi Denia es va mantenir invicte. A la fase de grups, la selecció espanyola va superar l’amfitriona Armènia per 1-4. Seguidament va empatar 1-1 amb Portugal, i en el darrer enfrontament va guanyar contra Itàlia (2-1).

A les semifinals, Espanya va vèncer a França a la tanda de penals després d’un empat al final del temps reglamentari i de la pròrroga (0-0, i a penals 3-4). El darrer escull per assolir l’Europeu era Portugal, però els de Santi Denia es van acabar fent amb el títol de campions. Ferrán Torres, amb un gol a cada part, va donar el triomf al conjunt espanyol (0-2).

D’aquesta manera, Espanya suma vuit Campionats d’Europa en categoria sub 19.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here