Els taxistes reclamen a l’administració la retirada de la credencial a l’autor de l’apunyalament

Les associacions del taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han condemnat “la intolerable agressió” a un company a la zona d’espera de la T-1 de l’aeroport del Prat. En un comunicat, les associacions exigeixen a les administracions que estudiïn mesures per evitar que es repeteixen atacs com el d’aquest diumenge i plantegen que retirin la credencial a l’autor de l’apunyalament.

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un taxista que n’havia apunyalat un altre diumenge al vespre a la zona d’estacionament de taxis, segons han explicat a l’ACN fonts policials.

Els Mossos van rebre un avís a les 21.30 hores d’una agressió amb arma blanca amb un ferit, que va ser traslladat a l’hospital en estat greu pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Cap a les 3 de la matinada, els agents han aconseguit localitzar l’agressor i detenir-lo en un carrer de l’Hospitalet de Llobregat, municipi on viu. Es tracta d’un home de nacionalitat espanyola i de 31 anys. El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here