Antonio Hervás va ser fundador del club local i una figura emblemàtica d’aquest esport.

“Camp Municipal de Beisbol i Softbol Antonio Hervás Jiménez” és la nova denominació del terreny de joc del club local d’aquest esport amb gran tradició a la ciutat. 

Antonio Hervás Giménez, que va morir l’any 2014, va ser un dels fundadors del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi i va tenir un paper protagonista -com a jugador, com a tècnic i com a gerent en el creixement de l’entitat, que amb el pas del temps ha esdevingut un emblema del barri de Camps Blancs i de la ciutat de Sant Boi.

En el decurs de l’acte que va acollir el per celebrar el 75è aniversari de la Real Federación Española de Béisbol y Softbol (RFEBS) va estrenar-se una placa commemorativa per fer oficial la nova denominació, el Passat diumenge 1 de setembre.  

Hi van assistir el president del club santboià, Antonio Burgos; l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i el president de la RFEBS, Julio Pernas, que van destacar la contribució d’Antonio Hervás a aquest esport minoritari però amb una gran tradició a Sant Boi.

 Abans, l’estadi havia acollit un partit entre les seleccions sènior masculines d’Espanya i Itàlia, preparatori per al Campionat d’Europa que se celebrarà aquest mateix mes de setembre a Alemanya.

 

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here