El CineBaix de Sant Feliu de Llobregat ha tornat de vacances amb una nova cartellera, però també una nova temporada d’òpera i ballet, retransmissions en directe en alta definició.

La d’enguany és l’onzena temporada que el cinema duu a terme aquesta iniciativa, una manera d’apropar-se a grans estrenes d’òpera i ballet de tot el món sense necessitat de ser-hi.

La temporada s’estrena el dilluns 30 de setembre a les 20.15h amb una projecció en diferit d’una gran producció de l’any 2018, Spartacus, un ballet que va representar-se, per part de The Australian Ballet al Arts Center de Melbourne.

Els dimarts s’inicien les emissions en directe, en primer lloc un clàssic de l’òpera de Mozart, Don Giovanni, que s’emetrà el 8 d’octubre des del The Royal Opera House de Londres.

Les altres grans produccions que es podran veure seran Don Pasquale de Donizetti (The Royal Opera House, Londres), Doña Francisquita d’Amadeu Vives (Gran Teatre del Liceu, Barcelona), Coppelia (The Royal Ballet, Londres), Aida de Verdi (Gran Teatre del Liceu, Barcelona), Turandot – en diferit – de Puccini (Teatro Real, Madrid), Fidelio de Beethoven (The Royal Opera House, Londres), El llac dels cignes de Txaikovski (The Royal Ballet, Londres), Cavalleria Rsticana i Pagliacci de Mascagni i Leoncavallo (The Royal Opera House, Londres), The Dante Project (The Royal Ballet, Londres), Elektra de Strauss (The Royal Opera House, Londres).

Per a més informació feu click aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here