L’Artesà obre les seves portes a la formació, esdevenint també seu de L’Escola d’Arts en Viu del Prat, acollint grups de dansa i teatre a les seves aules i sales polivalents.

Aquesta nova Temporada Octubre’19 – Gener’20, les Arts en Viu ocuparan tots els racons i sales del Teatre L’Artesà, serà un espai on gaudir, on expressar-se i on practicar.

La programació de la nova temporada portarà a l’expectador a explorar mons diversos que passen per noms de trajectòria consolidada com és el cas de Mundo obrero, d’Alberto San Juan, o Cinco horas con Mario, amb Lola Herrera; com també per propostes d’investigació dels Dijous Teatre, amb la creació de companyies com Los Torreznos, Societat Doctor Alonso, Rocío Molina, Xavier Bobés i Escarlata Circus; o pels llenguatges més híbrids de la mà d’Amalia Fenández i Albert Pla.

L’Artesà també enceta una línia de suport a la creació local amb La moderna, que en aquesta temporada alimentarà la programació estable de la ciutat amb un projecte de creació col·lectiva dirigit per la pratenca Begoña Moral amb Teatre Kaddish; i una carta blanca a Josep Costa, que es materialitzarà amb un recorregut  per la seva vida dedicada al teatre, amb les paraules dels autors i personatges que l’han acompanyat.

Seguint la línia de suport a la creació arribarà al gener, Eva contra Eva, una comèdia inspirada en la pluripremiada pel·lícula All about Eve, de Joseph Mankiewicz, a partir d’una adaptació de Pau Miró i dirigida per Sílvia Munt. L’Artesà acollirà l’estrena amb un elenc format per Emma Vilarasau, Nausica Bonnín, Eduard Farelo i Andreu Benito.

Aquesta temporada les Accions i Propostes per a Tots els Públics (PT) de L’Artesà queden integrades a la programació de La Xarxa – El Prat  i portaran a escena espectacles com La nena dels pardals de Jordi Palet o Les Clink de la cia. Les Bianchis. La programació familiar oberta al públic es lligarà també a Camins vius, un projecte adreçat a la comunitat educativa que s’engegarà aquesta temporada a totes les escoles públiques de la ciutat.

L’Artesà també ha obert aquest mes les seves portes a la formació esdevenint seu de L’Escola d’Arts en Viu. Acollirà grups de dansa i de teatre a les seves aules i sales polivalents per obrir una finestra al món de la creació dins el seu currículum.

Des del teatre han demanat ajuda als veïns de la ciutat per a dissenyar uns itineraris de recomanació. Son quatre maneres diferents de viatjar a través de la programació de la nova temporada que podran ajudar a la seva contextualització a l’hora de triar un o un altre espectacle. També s’ha creat la Programació Expandida, un espai que s’obre a la pràctica i al diàleg, a través de xerrades, laboratoris d’experimentació, processos comunitaris, on es regenera i nodreix l’esperit de la força transformadora de la cultura.

 

Font: Aj. El prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here