La integrant del GavaFreestyle CE va quedar cinquena en la modalitat sènior femenina i en la de Battle

Per tercer any consecutiu, el patinatge freestyle en línia va formar part del programa d’esports convidats de l’Arnold Classic Europe 2019 que es va celebrar al i recinte de la Fira de Barcelona a la Gran Via de l’Hospitalet amb una prova internacional de la màxima categoria de la World Slalom Series Association (WSSA), organitzada conjuntament per aquest organisme, la RFEP i el GavaFreestyle CE, amb la participació de més d’un centenar de patinadors, entre ells una desena de catalans.

La patinadora Alba Garcia Patiño, del GavaFreestyle, va quedar cinquena en la modalitat sènior femenina i en la de Battle i juntament amb Àlex Pujadas, del BCN Freestyleque va quedar quart en categoria júnior masculina, van convertir-se en els millors representants catalans de la competició, que es va celebrar entre el 20 i el 22 de setembre i en la que hi van participar algunes de les estrelles que aquest estiu van brillar als World Roller Games de Barcelona.

En Clàssic, la polonesa Klaudia Hartmanis i l’italià Lorenzo Guslandi, que també es va imposar en parelles juntament amb Valerio Degli Agostini, van guanyar la competició en categoria sènior, amb el valencià Pau Bosch en el tercer lloc del podi, i els russos Iulia Komissarova i GlebVelikanov ho van fer en la júnior, amb l’aragonès Miguel Peña també en la tercera posición masculina.

Les victòries en Speed Slalom van ser pel italians Laura LaVolpe i Alessandro Lissani, mentre la russa Ekaterina Grigoreva i l’italià Samuele Confalonieri es van imposar en categoría júnior. L’ucrainesa establerta a l’estat espanyol Bohdana Hotsko i el manxec Enrique Rubio van guanyar en derrapatges i la russa Anna Petrova i el polonés Jakub Flaga ho van fer en salts.

En Battle, per últim, l’italià Valerio degli Agostini I la bielorrussa Vasilisa Maslova van guanyar en categoría sénior, i en la júnior els rusos Iulia Komissarova Gleb Velikanov, aquest últim per davant de l’aragonès Miguel Peña.

Durant la jornada de dissabte va fer acte de presència durant uns minuts l’actor, polític i ex culturista nord-americà Arnold Schwarzenegger, que dona nom al multitudinari esdeveniment centrat al voltant del fitness i altres esports.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here