• Èxit d’assistència en una nova entrega de la Fira de Vins i Caves de Martorell, un esdeveniment emmarcat en la Festa del Roser i centrat en el món de la gastronomia i l’univers vinícola que ha permès viure experiències enogastronòmiques, tastets i degustacions en un entorn privilegiat.
  • El Roser arrencava el 27 de setembre, amb el presentador i cuiner Marc Ribas com a pregoner, i s’ha allargat fins aquest diumenge, 6 d’octubre. Durant tot aquests dies, ha desplegat un ampli programa d’activitats i propostes culturals, lúdiques i socials, pensades per a tots els públics.

Del 27 de setembre i fins aquest diumenge, 6 d’octubre, Martorell ha viscut tota l’erupció gustativa amb el VIMART, la Fira de Vins i Caves de Martorell, emmarcada en la Festa del Roser. L’esdeveniment ha agrupat una àmplia programació farcida d’experiències gastronòmiques i activitats culturals. Amb el Roser, la vila ha donat la benvinguda a la tardor amb una atmosfera de companyonia, a la vegada que ha reivindicat el seu passat i tradició més vinícoles. Enguany, la festivitat ha reunit noms del tall de Marc Ribas, Faemino i Cansado o Dàmaris Gelabert. A més, nombroses propostes variades han omplert els carrers i les places del municipi, que s’han impregnat de vida, germanor i bon ambient durant els dies de celebració.

Concerts, espectacles, la Festa del Most, cercaviles, balls, propostes infantils i esportives, jornades de cinema, exposicions, exhibicions al carrer, estands gastronòmics i un llarg etcètera d’ofertes lúdiques, gastronòmiques i culturals han inundat el municipi martorellenc durant onze dies. La Festa del Roser, centrada en l’univers de l’enogastronomia, ha tornat a portar la rauxa a la localitat. Tot plegat, gràcies a la implicació de les entitats i organitzacions que conformen el teixit de Martorell.

El resultat ha estat, una edició més, rotundament exitós: la resposta dels veïns i veïnes ha estat extraordinària i participativa, des del primer dia. I també ho ha estat per part dels visitants de la comarca, la província i d’altres punts del territori català, que han volgut compartir l’experiència d’una programació eclèctica, variada i pensada per a tots els públics. El Roser es va encetar amb el pregó de Marc Ribas, el famós cuiner i presentador de Joc de Cartes de TV3. A més, per la present entrega han passat artistes del tall de Damàris Gelabert, que va omplir de gom a gom la Nau #2 de Ca n’Oliveres o Faemino i Cansado, que van actuar en el marc del cicle local Monoloaddictes. També ha destacat la Festa del Most, una activitat que recupera els orígens vinícoles, la tradició i la història a través de la cultura popular.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, ha agraït “la participació de tot el públic que ha visitat la Festa del Roser, així com la col·laboració i feina de tots els actors, institucions, entitats, empreses i persones que han format part d’aquesta família”. Fonollosa també ha celebrat “l’èxit d’assistència que ha rebut l’edició d’enguany”, a la vegada que ha felicitat, en nom del consistori, “organitzadors i voluntaris”.

Un brindis al VIMART

La novena edició de la Fira de Vins i Caves de Martorell ha estat present durant tota la festivitat a través de Racons del VIMART, i ha fet gaudir a un generós nombre de gent amb degustacions, tastets i experiències enològiques acompanyades de música en directe o cineclubs. El plat principal, però, ha arribat aquest dissabte 5 d’octubre, quan el VIMART ha culminat amb una gran fira que ha permès als amants del vi i el menjar gaudir d’un expositor a l’entorn de la Plaça de l’Església, posant en valor, alhora, l’atractiu gastronòmic, patrimonial i urbanístic del nucli antic del municipi. Enguany, la DO Costers del Segre ha estat la gran convidada del VIMART.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here