El cantant de Sant Feliu de Llobregat ha anunciat que al febrer sortirà el seu disc “Bailando en la batalla” que anirà acompanyat d’una gira per tot el territori espanyol.

Nil Moliner no deixa d’acumular èxits amb els seus ritmes divertits i que fan moure l’esquelet a tothom qui l’escolta. A principis de 2019 Moliner iniciava un nou projecte “El despertar tour”, una gira que recorria ciutats i festivals.

Mentrestant ha anat publicant singles com “El despertar”, “Déjame Escapar”, “Mi Religión” o “Tal vez” que acumulen més de 10 milions d’escoltes a Spotify i 3 milions de views a Youtube. Amb “Soldadito de Hierro” va aconseguir el seu segon disc d’or en menys d’un any i supera els 12 milions d’estreams a Spoty.

Nil és un dels artistes revelació d’aquest any i ha penjat el cartell de “sold out” en gairebé tots els concerts. El dia 12 de desembre celebra el final del Despertar Tour a Pamplona.

El proper febrer arriba, per fi, un dels grans somnis del cantautor baixllobregatí: el seu primer àlbum d’estudi. Amb aquest disc, titulat “Bailando en la batalla”, presenta també una nova gira que s’iniciarà el 29 de març a la Sala RazzMatazz de Barcelona. La segona data és el 2 d’abril a Madrid, a la Sala La Riviera. Després, amb el “Bailando en la Batalla Tour” recorrerà diferents capitals espanyoles en 17 concerts plens de bona música i bon ambient.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here