Les Festes de Tardor d’enguany a Sant Just, iniciades el passat 17 d’octubre i amb previsió de finalitzar el dia 27 s’han vist afectades per les mobilitzacions que han tingut lloc al llarg de la setmana i algunes activitats s’han anul·lat i posposat per les properes setmanes.

Aquest passat dilluns es va comunicar l’anul·lació també de la Nit de Sant Just al carrer, que havia de celebrar-se el proper 26 d’octubre. La petició d’aquest ajornament ha estat del Mercat Municipal i de les associacions Desvern Comerç i Empresa i Dona Empresa. Les activitats que estaven previstes, i que incloïen també les Tapes al Mercat i el Shopping Night han quedat posposades al dissabte 23 de novembre.

La Gala del Sant Just Fever i la Fever Party també s’han posposat, però en aquest cas encara no està fixada una nova data. Aquest va ser el comunicat que van fer a les xarxes socials:

Altres activitats del programa que han sofert modificacions són el Cicle Gaudí, organitzat per l’Ateneu, que s’ha ajornat i tindrà lloc el dimecres 30 d’octubre, i la conferència “Com es va formar el feixisme a Espanya”, organitzada pel Centre d’Estudis Santjustencs, que ha estat anul·lada.

Font: Ajuntament Sant Just

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here