Aquest dissabte 9 de novembre se celebra la setanta-setena visita anual de la pagesia del Baix Llobregat a Montserrat, un dels moments més destacats al llarg de l’any per al sector agrícola de la comarca

Com a mostra d’aquesta importància l’any passat el propi president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, se sumava a la jornada per a conèixer les inquietuds de la pagesia al Baix Llobregat.

La trobada començarà a les 10.30 h amb la rebuda a l’atri de la basílica on també es beneiran les nombroses paneres plenes de verdures i fruites conreades al Baix Llobregat que aporten les diferents poblacions participants. Seguidament, a les 11 h, se celebrarà la missa conventual després de la qual, a la sala de reunions, tindrà lloc la recepció a càrrec de l’abat, Josep Maria Soler.

Ja al migdia, a la plaça del monestir, està programada una ballada de sardanes amb la música de la Cobla Sitgetana a la qual seguirà l’actuació del Cor de Caramelles de Begues. El punt i final serà un dinar de germanor del qual s’espera que en prenguin part al voltant de 600 persones.

Font: Ajuntament de Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here