El pivot de Sant Boi ha arribat a un acord amb la franquícia d’Oregon en el cos tècnic després que la rehabilitació de la lesió que té al peu esquerre s’estigui allargant més del que estava previst.

Pau Gasol va anunciar aquest passat per sorpresa que deixa de ser jugador dels Portland Trail Blazers. Mig any després de ser operat del peu esquerra, la recuperació de la lesió està sent més lenta del que s’esperava i per tant, no veu la possibilitat de poder tornar a jugar de moment. Per ara, el de Sant Boi podria quedar-se a la franquícia d’Oregon com a tècnic.

Amb 39 Pau Gasol tenia com a objectiu disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 amb la selecció espanyola. Ell mateix ha explicat la seva situació en un missatge que ha compartit a les xarxes socials:

https://twitter.com/paugasol/status/1197279669625720832

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here