L’Àrea Metropolitana de Barcelona organitza pel proper dilluns, 16 de desembre, una jornada tècnica a Gavà per estudiar accions de lluita contra la regressió de la platja

La trobada, que tindrà lloc a l’Hotel AC de Gavà Mar, al carrer Tellinaires,33-35, comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Raquel Sánchez, del gerent de l’AMB, Ramon Torra, i de la cap de la Demarcació de Costes a Catalunya del Ministeri de la Transició Ecològica, Maria Toledano.

En la jornada hi participaran Agustín Sánchez-Arcilla, director del laboratori d’enginyeria marítima de la UPC que exposarà processos i solucions per afrontar el futur de la costa del Llobregat. Montse Monteagudo, cap del Servei de Cartografia de l’AMB, exposarà el monitoratge fet a les platges de Gavà i Viladecans, mentre que Èric Gómez, de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, parlarà de l’impacte socioeconòmic de les platges mediterrànies.

De la seva banda, el cap del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gavà, Armand Ribes, parlarà de l’experiència municipal amb les accions d’estabilització i regeneració impulsades a la platja del nostre terme. Tot seguit, el cap de serveis de platges de l’AMB, Daniel Palacios, presentarà els estudis previs d’estabilització de les platges en l’àmbit de Gavà i Viladecans.

La jornada seguirà amb una taula rodona, mentre que la cloenda la faran Albert Gassull, Director de Serveis de l’Espai Públic de l’AMB i Rosa Maria Fernández, tinenta d’alcalde de l’àmbit de Territori Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Gavà.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here