L’Ajuntament ofereix 5.000 vals de descompte als comerços de la ciutat per patinar a la plaça Catalunya. La pista estarà oberta fins al 7 de gener.

L’Ajuntament impulsa la instal·lació d’una pista de patinatge sobre gel natural a la plaça Catalunya que funciona del 3 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos. Es tracta d’una de les mesures que tenen com a objectiu animar el període nadalenc als carrers de la ciutat i incentivar que el consum propi d’aquestes dates es realitzi en comerços de proximitat.

La pista, amb unes dimensions de 30 x 14 metres, obre cada dia, a excepció del 5 de gener –amb motiu de la Cavalcada de Reis Mags–, amb horaris diferenciats: els caps de setmana, d’11 a 20.30 hores; els feiners, de 16 a 20.30 i a partir de les vacances escolars, també d’11 a 14 h; el 24 i el 31 de desembre, d’11 a 19 h, i els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener, de 17.30 a 20.30 h. El preu de l’entrada és de 6 euros, que inclou el lloguer de patins durant 30 minuts. També es podran llogar guants, que seran obligatoris.

L’Ajuntament ha repartit entre els comerços d’Esplugues 5.000 vals del 50% de descompte per anar a patinar a la pista de gel de dilluns a dijous. Aquests vals s’han de demanar als comerços quan es facin les compres nadalenques.

La idea és afavorir l’ús de la pista per part de persones de totes les edats i nivells, de manera que hi ha patins especials i pingüins per facilitar la pràctica del patinatge a edats petites, així com grampons per als seus acompanyants.

La plaça Catalunya serà el punt neuràlgic de les activitats familiars programades per l’Ajuntament per aquestes dates. A més de la pista de gel, del 20 al 24 de desembre hi haurà un Caga Tió gegant.

Enllumenat nadalenc

L’habitual encesa de llums va tenir lloc la tarda del 3 de desembre, amb un acte obert al públic a partir de les 18.30 hores a la plaça Santa Magdalena. En la línia de l’any passat, els llums il·luminen uns 60 carrers distribuïts per tota la ciutat. Es tracta dels principals eixos comercials, ja que un dels objectius de la il·luminació especial és crear l’ambient propici per gaudir de les festes al carrer i efectuar les compres habituals d’aquestes dates sense sortir d’Esplugues.

Font: Aj.Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here