Gerard Figueras, serà investigat per presumptes irregularitats en la contractació de serveis al Canal Olímpic de Castelldefels

La Generalitat va presentar al maig una querella contra un extreballador del Canal Olímpic de Castelldefels, que ara s’ha girat en contra d’un alt càrrec del Govern.

La jutgessa de Gavà que la tramita ha citat a declarar el 5 de març del 2020 com imputat al secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, per presumptes irregularitats en la contractació de serveis per al torneig de classificació de piragüisme per als Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires 2018, prova que es va celebrar al Canal Olímpic.

Una de les empreses adjudicatàries sota sospita va ser Hispart, estretament vinculada al finançament il·legal de CDC.

És la segona imputació en pocs mesos contra Figueres. El 12 de novembre, la Guàrdia Civil va procedir a la seva detenció per presumpte desviament de fons públics de la Secretària General de l’Esport a fundacions de l’òrbita sobiranista i de CDC.

En aquesta trama figura l’empresa pública Equacat, que gestiona el Canal Olímpic. L’alt càrrec, que roman en llibertat, va negar l’acusació al Parlament.

 

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here