Més de 20.000 persones han passat per aquesta 27ena edició del saló més esperat de l’any pel públic infantil

La Fira Infantil de Nadal 2019 s’acomiada aquesta tarda després de dotze dies de frenètica activitat on els veritables protagonistes han estat els nens i nenes. Aquest és el saló nadalenc de referència en el nostre territori i així ho demostra la xifra de visitants que rebem, edició rere edició, públic que ha tornat a confiar en l’oferta que ofereix el recinte firal de Cornellà per a les vacances nadalenques dels més petits. Sens dubte, els gossos de la Guàrdia Urbana s’han convertit en estrelles aquests dies, delectant-nos a tots amb les seves peripècies com a policies. El karaoke torna a triomfar, espai per on han passat centenars de nens i nenes que ens han amenitzat amb les seves veus. La tercera proposta que ha captivat al visitant de 2019 ha estat la que ha portat Mega Game Cornellà, noves experiències multiplayer amb la última tecnologia en realitat virtual.

La resta de l’oferta de la Fira Infantil de Nadal també ha captivat al petit públic. Sens dubte els més moguts han optat per sumar-se a l’esport i a les diverses disciplines que es podien practicar en el recinte: mini tennis, mini pàdel, futbol sala, mini futbol, mini hoquei, mini handbol, bàsquet 3×3, circuit BTT, etc. Els més saltarins s’han quedat bocabadats amb la gran quantitat de castells inflables i els més creatius han deixar volar la seva imaginació als diferents tallers de màscares, vitralls, terrisseria, maquillatge, divermàgic, han creat objectes a partir de materials reciclats, etc. El racó de joc simbòlic, la zona de ludoteca i les atraccions de fira han atret als més petitons pujant als trenets sense cap limitació o jugant a disfressar-se amb els seus pares.

La 27ena edició de la fira també ha comptat amb visites especials com la de la mascota del Baix Llobregat, Puput Punxetes o del quartet La Jana Band que ens va delectar amb un petit concert en directe el passat 22 de desembre.

Quant, al perfil del visitant, enguany torna a repetir un visitant procedent majoritàriament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, preferentment de poblacions properes a Cornellà. La modalitat d’entrada més venuda és la que fa referència a adults amb un menor, però seguida per la modalitat de tiquet vàlid per a adults i dos menors. El tiquet que permet l’entrada a adults amb tres menors és el que menys s’ha adquirit.

La Fira Infantil ha tancat les seves portes avui, s’han apagat els llums, la música ha deixat de vibrar, ja no s’escolta el xivarri dels nens i nenes, però ara, tot està enllestit per començar a treballar en l’edició 2020.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here