• Dotze pastissers i pastisseres de prestigi internacional realitzaran sessions de cuina en directe a l’estand de la plaça de la Vila
  • Com a gran novetat enguany es donarà a conèixer la llista de les 50 millors pastisseries de tot Catalunya, que rebran el reconeixement “Fava de cacau”

Sant Vicenç dels Horts esdevindrà, el proper 25 i 26 de gener, la capital internacional de la pastisseria. Durant tot el cap de setmana, es podrà gaudir de diferents sessions de cuina en directe realitzades per dotze pastissers i pastisseres de prestigi internacional, entre els quals hi haurà Saray Ruiz (Millor Mestra Xocolatera d’Espanya 2019), Eric Ortuño (Millor croissant de mantega 2010 i Millor pasta de te artesana 2015), Joanna Artieda (Millor xef espanyola 2016 i escollida el 2017 com una de les 10 pastisseres que marquen tendència al món per la revista Pastry Revolution), Yun Eunyoung (principal intèrpret de la pastisseria francesa a Corea i renovadora del producte típic de pastisseria francès “éclair”) o Sergio Ortiz (segon en el World Chocolate Masters España).

La 3a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts està organitzada per l’Ajuntament del municipi i pel mestre vicentí Eugeni Muñoz, amb el suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Es tracta d’una cita gastronòmica única a Espanya, amb accés gratuït i que promociona l’alta pastisseria entre el públic no professional. L’esdeveniment s’ha presentat aquest matí al mercat de la Boqueria, que enguany celebra el seu 180è aniversari.

La xocolata és la gran protagonista d’aquesta edició, en què es lliuraran per primer cop els guardons Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts, a les 50 millors pastisseries de Catalunya. Aquesta llista es donarà a conèixer en el marc de la 3a Mostra Internacional de Pastisseria, en una gala que tindrà lloc la nit del 25 de gener.

Font: Aj.St.Vicenç

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here