La plataforma “No al Pla de Ponent-Salvem el Calamot” ha organitzat una manifestació per al proper diumenge 14 de març per a protestar per la reforma urbanística que està prevista a Gavà. Des de la plataforma “cridem a totes les entitats del Baix Llobregat a assistir” han expressat des de les seves xarxes socials.

El Pla de Ponent inclou 200 hectàrees de sòl entre Castelldefels, la carretera comarcal de Sant Creu de Calafell, l’avinguda Joan Carles I i la carretera de la Sentiu. L’objectiu de la plataforma és protegir l’espai natural, el Calamot i la riera dels Canyars, “un espai natural únic que separa Gavà i Castelldefels”, de l’especulació immobiliària.

El Pla estava previst per a realitzar-se els anys 2006-2012 i 2013-2017. Està prevista a construcció de quatre nous barris, per, segons indica l’ajuntament “satisfer la demanda i no obligar a ningú a haver de marxar de la seva ciutat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here