El curtmetratge Panteres, escrit i dirigit per Erika Sánchez i rodat a Sant Cosme durant el setembre de 2018, ha estat seleccionat a la secció Generation del Festival Internacional de Cinema de Berlin, Berlinale.

L’Ajuntament del Prat va donar suport al curtmetratge mitjançant el programa UNZIP Arts Visuals del Servei de Cultura, que ha recolzat econòmicament el projecte com una de les diferents línies de suport a la creació local que impulsa. El projecte també ha rebut el suport del programa municipal El Prat Film Office, que té per objectiu promoure el Prat com a plató, recolzant el talent local i fomentant l’activitat econòmica vinculada al sector.

Panteres és la primera obra de ficció d’Erika Sánchez i és un antecessor del llargmetratge en desenvolupament Quiet Women.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here