Rosalía s’ha proclamat guanyadora del Grammy a millor disc llatí de rock, urbà o alternatiu pel seu treball “El mal querer”

La de Sant Esteve Sesrovires no para d’aconseguir èxits. El darrer ha estat el Grammy a millor disc llatí de rock, urbà o alternatiu amb el que competia amb Bad Bunny, J.Balvin, Flor De Toloache i iLe.

La cantant baixllobregatina, al recollir el premi, s’ha mostrat molt agraïda, i ha tingut un record per la seva famila, en català: “Us estimo molt. Gràcies, perquè sense vosaltres no hagués pogut arribar fins aquí”. També va expresar, barrejant l’anglès i el castellà, que era un honor rebre el premi però el que realment l’emocionava era poder actuar en directe amb una actuació inspirada en el flamenc.

Rosalía va fer una de les millors actuacions de la nit cantant “Juro que”, el seu darrer single, i “Malamente”, una de les seves cançons més conegudes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here