La voluntat de la campanya és contribuir així a avançar cap a la plena igualtat i a trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení

Promoguda per la Generalitat, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la campanya també pretén posicionar l’esport femení com un contingut d’interès capaç d’atreure grans audiències, consolidant especialment en infants i adolescents referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

Sota el lema “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”, la iniciativa és també un punt de partida per promoure accions encaminades a aconseguir la igualtat de gènere en l’esport, en tots els seus vessants.

Les corporacions locals, com a administracions més properes a la ciutadania, tenen la capacitat d’implementar accions concretes a favor de la igualtat. Així, els compromisos dels diversos ajuntaments baixllobregatins són avançar cap a una gestió municipal que garanteixi la igualtat de gènere pel que fa a la promoció de l’esport a la ciutat, evitar reproduir estereotips de gènere i donar més visibilitat a les dones esportistes.

En el marc de la campanya, els regidors i regidores dels diversos equips de govern de cada localitat, s’han fotografiat amb el gest de tapar-se la meitat de la cara representant que no veure esport femení suposa perdre’s la meitat de l’espectacle.

 

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here