A Esplugues es podran veure set espectacles a la rambla del Carme, al parc Pou d’en Fèlix i a la rambla Verge de la Mercè a la segona quinzena de març.

Del 13 al 29 de març arribarà a Esplugues i a set municipis més de l’àrea metropolitana, la 3a edició, de la Quinzena de Dansa Metropolitana.Sota la premissa de “la dansa no té fronteres”, segons l’organització, arrenca amb una programació molt variada, amb espectacles que dialoguen entre generacions, companyies de sempre i noves, amb diferents estils i disciplines com les arts visuals, l’esport o les arts de carrer.

Esplugues acollirà set espectacles de companyies de reconegut prestigi, on l’Utmar Dance, el grup de dansa de l’Escola Utmar, col·laborarà en un d’ells. Entitats locals com l’Escola Municipal de Música, els Atabalats, l’Esbart Vila d’Esplugues, el grup de Bollywood i els Amics de les Sevillanes sumaran les seves actuacions a la programació espluguina.

Al festival d’enguany hi participen vuit municipis, Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans, que han treballat conjuntament per oferir més de 200 activitats amb talent local, nacional i internacional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here