Nil Moliner participa a la nova versió de Resistiré en el que han participat més de 50 músics. 

El cantant de Sant Feliu de Llobregat és un dels més de 50 músics que participa a la nova versió del clàssic del Dúo Dinámico “Resistiré”. La cançó ha estat realitzada per Cadena 100 i produïda per Pablo Cebrián. La intenció és clara: donar una dosis d’esperança i optimisme i recaptar fons per a gestionar la crisi del coronavirus que aniran destinats a Càritas.

“Resistiré” s’ha convertit en l’himne del confinament i porta dies escoltant-se juntament amb els aplaudiments de les 20:00h del vespre per als sanitaris. En aquesta nova versió, a part de Nil Moliner, hi participen veus de renom internacional com David Summers, José Mercé, Mikel Erentxun, Pitingo, Rosana, Rozalén, Vanesa Martin, Georgina, Sofia Ellar, Andrés Suárez i molts més.

Les #versionesdesofá de Nil Moliner

La quarantena ha afectat de ple a Nil Moliner, que ha vist posposada l’inici de la gira del seu primer disc Bailando en la batalla.

El passat 29 de març tenia el primer dels concerts a la sala RazzMatazz de Barcelona que ha hagut de posposar fins al  21 de juny, tot i així, l’artista del Baix Llobregat no ha volgut frenar aquests dies i està molt actiu a les xarxes. El 29 de març mateix va oferir una versió d’una de les cançons del nou disc on cada un dels membres de la banda tocaven des de casa seva i que li va servir per a presentar a tot l’equip que l’acompanyarà durant la gira.

Al seu instagram, a part de realitzar entrevistes en diferents espais, ha impulsat les #versionesdesofá, on juntament amb altres artistes, cadascú des de casa seva, fan versions de grans èxits, una d’elles va ser la que va fer amb Sofia Ellar del tema Peter Pan de El Canto del Loco, o la darrera amb Josep Montero d’Oques Grasses del tema Cançó de l’aire. Moliner a més, ha col·laborat en una de les cançons dels Stay Homas, el nou fenomen musical del confinament, i també va oferir un petit concert al festival #yomequedoencasa.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here