Les noves tecnologies acosten la tradició a totes les llars de la ciutat

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració dels centres educatius i entitats de la ciutat, ha programat “Un Sant Jordi diferent”, amb un seguit d’activitats que volen acostar les tradicions a les llars de la ciutat fent ús de les noves tecnologies.

La situació de confinament que es viu actualment com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus fa que les noves tecnologies siguin una eina essencial per poder gaudir d’aquesta diada.

La programació es durà a terme del 22 d’abril al 26 d’abril.

L’Ajuntament ha fet una crida a la població per aconseguir que aquest Sant Jordi especial sigui tot un èxit.

Entre d’altres coses, el consistori insta als ciutadans a vestir els seus balcons i finestres amb motius característics de la Diada de Sant Jordi, com ara roses, llibres, dracs o dibuixos de Sant Jordi.

Els veïns poden fer arribar les fotografies dels seus balcons i finestres engalanades al whatsapp de l’alcalde (629 70 73 06) per poder-les publicar a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Per fomentar la literatura, el consistori ha posat en marxa un concurs de microrelats, que té una secció especial per als més petits. Les bases es poden consultar al web municipal (www.sabarca.cat).

L’Ajuntament també anima als veïns de la ciutat a crear una rosa amb manualitats. Per aconseguir-ho s’ha previst un taller a les xarxes socials de l’Ajuntament.

L’únic que sortirà al carrer el dia 23 d’abril serà el drac de la ciutat, escortat pels voluntaris de Protecció Civil, i amb motiu del 25è aniversari de la Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca.

Els ciutadans el podran saludar des dels seus balcons.

Font: Aj. Sant Andreu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here