El mòdul de Can Vidalet canvia de lloc i s’estrena un de nou davant el centre comercial

El servei de bicicletes elèctriques compartides e-Bicibox (https://www.bicibox.cat/ca-es/e-Bicibox), que gestiona l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i que funciona a onze municipis, compta a partir d’aquest dimecres 29 d’abril amb una tercera estació. Serà davant el Finestrelles Shopping Center, al carrer Sant Mateu amb Laureà Miró.

El nou mòdul té capacitat per a 14 places, com els dos que funcionen des de fa un any als barris Centre (plaça Santa Magdalena) i a Can Vidalet. Aquest darrer ha canviat precisament d’ubicació aquest dilluns 27 d’abril “per optimitzar la disponibilitat de les places”, segons han informat des de l’AMB, i s’ha traslladat del carrer Pere Galvany a la confluència dels carrers Serra del Cadí i Verge de la Mercè.

El servei, que vol estendre l’ús de la bicicleta elèctrica per a tota mena de desplaçaments, funciona mitjançant una quota anual: https://www.bicibox.cat/ca-es/e-Bicibox#alta. Amb motiu de l’actual emergència sanitària pel coronavirus, és obligada la utilització de guants (https://www.esplugues.cat/noticias/reobre-le-bicibox-amb-lobligacio-de-portar-guants).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here