L’alcalde Enric Llorca assegura que “hem de defensar els llocs de feina en un moment de dificultat extrema”

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va reiterar ahir el seu suport als treballadors de la planta de Nissan a la ciutat i va assegurar que els ajudarà pel manteniment dels llocs de feina.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, va entrevistar-se ahir al matí amb els representants sindicals per conèixer de primera mà la situació dels treballadors i l’avenç de les negociacions amb la direcció de l’empresa.

Llorca ha assegurat que “hem de defensar en un moment de dificultat extrema com la que vivim tots els llocs de feina” i ha avançat que demà dijous té prevista una reunió virtual amb la direcció de l’empresa “on demanarem el manteniment dels llocs de feina i que estudiï una sortida viable als empleats”.

“És fonamental garantir la viabilitat de l’empresa tant per les famílies que en depenen com pel futur del sector de l’automòbil a Catalunya”, ha dit l’alcalde, que ha recordat que aquest és un dels pilars de l’economia del país.

A la planta de Nissan a Sant Andreu, que fabrica components com bastidors i suspensions, compta amb 230 empleats directes i més de 350 indirectes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here